OVER ZYN

Adriette van de Berg - ZYN
Adriëtte van den Bergh

Altijd ben ik geïnteresseerd in mensen. Wat beweegt mensen, welke keuzes maken ze, met wie gaan ze om, hoe worden ze gevormd en welke invloed hebben de gebeurtenissen in hun leven? Wanneer geven mensen hun grenzen aan? Wanneer durven ze te zijn zoals ze zijn?

Vrij zijn en je vrij voelen. Jezelf mogen zijn en geloven in jezelf. Onvoorwaardelijk durven te houden van jezelf en van dierbaren om je heen. Je eigen pad mogen kiezen, kansen durven te pakken, voor je geluk gaan. Met deze interesses voor de mensheid ben ik geboren, ik had nog net geen psychologieboek in mijn armen toen ik op deze wereld kwam.

Mijn ouders waren beiden hulpverleners en werkten ook samen in een praktijk. Hierdoor heb ik veel gezien en geleerd. In mijn puberteit kwam ik dan ook voor het eerst in aanraking met de klankschalen. Ik was meteen volledig overdonderd door de prachtige klanken en de diepe trillingen van de klankschalen. Sindsdien ben ik me er in gaan verdiepen en er mee gaan werken.

Na mijn HBO maatschappelijk werk en pedagogiek opleiding ben ik als ambulant hulpverlener gaan werken. Daarnaast ben ik me blijven ontwikkelen en heb ik diverse opleidingen gedaan. Naast werken en leren is de grootste leerschool vooral je eigen persoonlijke ontwikkeling.

In 2015 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, een droom kwam uit. Doen wat je echt leuk vindt en waar je energie van krijgt, echt fantastisch. Durven vertrouwen op je intuïtie, risico’s durven te nemen. Uit je comfortzone naar een wankel pad daar heb je lef voor nodig! Nog niet weten waar je pad loopt, hoe je pad eruit ziet, loop je op zand, los zand of zak je in drijfzand? Hoe maak je je eigen pad, kun je het zelf? Heb je mensen om je heen nodig? Wie vertrouw je toe dat ze dicht bij je mogen zijn. Word je omringd door liefdevolle mensen of heb je die nog niet ontmoet? En hoe kies je je pad, heb je er invloed op, lukt het om keuzes te maken? Waar sta jij op dit moment in je leven? Heb je vragen of wil je wat uitzoeken? Mag ik met je mee op jouw pad?

Ik ben een gevoelsmens en ik verbind me graag met mensen. Ik laat een ieder in zijn eigen waarde, ik luister echt naar jou. Ik oordeel niet, niemand is immers perfect en van fouten leer je. Ik sta positief in het leven en ik denk altijd in mogelijkheden en kansen. Gaan we samen binnenkort op pad? Dat lijkt mij leuk!