Klankschaalmassage

ZYN Klankschaalsessie

Een klankschaalmassage geeft diepe ontspanning. Het is een mooie en rustige manier om spanningen los te laten om zo weer nieuwe energie te krijgen en lichaam en geest zich kunnen herstellen.

Met de klankschaalmassage staan er vele klankschalen rondom je die zacht aangeslagen worden. Warme klanken vloeien in elkaar over en worden samen met je gedachten meegevoerd in de wereld van klank en trilling, voor rust en ontspanning. Ook kunnen klankschalen op het lichaam geplaatst worden wat een bijzondere en intensieve beleving geeft.

Je kunt de trillingen van de klankschalen oppervlakkig of ver door je hele lichaam voelen. Het voortbrengen van de klanken wordt door iedereen anders ervaren, daarom wordt de klankschaalmassage volledig op jou afgestemd. De klankschalen worden ook ingezet bij eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van bijvoorbeeld de spieren en schouders.

Tijdens de klankschaalmassage lig je met gesloten ogen op een zachte behandeltafel met een dunne deken over je heen. Prettig is het om makkelijke niet knellende kleding te dragen.

Duur van de klankschaalmassage: ± 1 uur

Wil je ook een klankschaalmassage ervaren? Neem dan even contact met mij op!