COACHING

ZYN - Coaching

Het is lef hebben om te erkennen dat je verandering wilt in je leven! Die eerste stap heb jij nu al gezet.

Wat is coaching?
Coaching helpt je om verandering aan te brengen in datgene wat je onbewust weerhoudt om persoonlijk te groeien, meer te genieten van het leven en om positief weer in je eigen kracht te staan.

Door in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel, krijg je inzicht in je belemmerende patronen en remmende overtuigingen.

Met behulp van mijn jarenlange ervaring help ik je snel tot de kern te komen.

Bij de coaching staat centraal dat het niet gaat om wat je kunt en/of weet, maar om wat je weerhoudt om je hart te volgen en gelukkig te zijn.

Deze aanpak kenmerkt zich door een proces van ontdekken, leren, zien, verbeelden en doen.

Het denken, doen en voelen komen weer samen.

Het uiteindelijke doel is jou te helpen je leven weer anders in te richten met veel aandacht voor humor en plezier.

Voor welke vragen kun je bij mij terecht?
Vragen die bij je opkomen kunnen zijn:

  • Ik wil meer tijd voor mezelf hebben;
  • Krijg ik nog voldoende energie van mijn werk wat ik doe?
  • Ik zou graag mijn hart willen volgen, maar ik weet niet hoe?
  • Ik zou meer energie in mijn dagelijkse leven willen en me meer willen bezighouden met de dingen die ik echt belangrijk vind;
  • Op dit moment zit ik vast en ik heb behoefte aan een coach die me confronteert en positief benadert om uit mijn negatieve cirkel te komen;
  • Mijn relatie loopt niet lekker en ik wil dit veranderen;
  • Je loopt tegen overspannenheid, burn out aan of ervaart veel stress.
  • Je hebt behoeften aan persoonlijke ontwikkeling en groei, die uitstijgt boven vaardigheden.

6 tot 8 sessies zijn vaak al genoeg voor een daadwerkelijke voorwaartse beweging met duurzame resultaten.

Als coach maak ik samen met jou de voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Ik bied echt maatwerk aan en bekijk samen met jou wat het beste aansluit bij jouw veranderingsproces.

Door mijn achtergrond als hulpverlener en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd menselijk, liefdevol en inspirerend.

Werkwijze
Een coachingstraject start met een intakegesprek. Dit eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het eerste gesprek wordt duidelijk wat je coachingsvraag is en welke verwachtingen je hebt van het coachingstraject.

Het belangrijkste vind ik of we een klik hebben, zonder vertrouwen vindt er geen verandering plaats.

N.a.v. het intakegesprek wordt een offerte opgesteld en worden er afspraken gemaakt wanneer het coachingstraject gaat starten.

Vergoeding
Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever de opleiding vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling of ziekteverzuimpreventie. Informeer bij de afdeling Personeelszaken of bij de Arboarts naar de mogelijkheden. Ook worden regelmatig persoonlijke opleidingsbudgetten ingezet voor een coachingstraject.

In een aantal gevallen is er de mogelijkheid tot belastingaftrek. Voor meer informatie hierover, verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst.