cOACHING

Het is lef hebben om te erkennen dat je verandering wilt in je leven! Die eerste stap heb jij nu al gezet.

Coaching helpt om verandering te brengen in datgene wat je onbewust weerhoudt om persoonlijk te groeien. En meer te genieten van het leven waarbij je positief weer in je eigen kracht komt te staan.

Door in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel, krijg je inzicht in belemmerende patronen en remmende overtuigingen.

Met behulp van mijn jarenlange ervaring help ik je snel tot de kern te komen.

Bij de coaching staat centraal dat het niet gaat om wat je kunt en/of weet. Maar het gaat om wat je weerhoudt om je hart te volgen en gelukkig te zijn.

Coaching

Coaching is een proces waarbij een coach individuen of groepen begeleidt en ondersteunt bij het bereiken van persoonlijke of professionele doelen. Actieve coaching kan je helpen om jouw potentieel te maximaliseren en succes te behalen.

Tijdens het coaching proces help ik jou om jouw sterke punten te identificeren en je zwakke punten te verbeteren. Ik help je ook om realistische doelen te stellen en een actieplan te ontwikkelen om deze doelen te bereiken.

Ik kan je ook helpen bij het identificeren van obstakels en uitdagingen die je belemmeren om doelen te bereiken. Door middel van actieve luistervaardigheden en effectieve communicatie kan ik je helpen om nieuwe perspectieven te ontwikkelen en nieuwe strategieën te bedenken om deze uitdagingen te overwinnen.

Coaches zijn er om mensen te helpen bij het behalen van hun doelen. En het ontwikkelen van hun vaardigheden en potentieel. Waarom mensen coaches inschakelen, bijvoorbeeld:

 • Persoonlijke ontwikkeling: helpen bij het identificeren van persoonlijke doelen en het ontwikkelen van vaardigheden om deze doelen te bereiken. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Het verhogen van zelfvertrouwen of het vinden van meer balans in het leven.
 • Loopbaanontwikkeling: helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden en het nemen van beslissingen om een carrière te bevorderen. Of om een nieuwe richting in te slaan. Ik kan helpen bij het overwinnen van obstakels die de carrièreontwikkeling in de weg staan.
 • Ondernemerschap:  ondernemers helpen bij het ontwikkelen van strategieën. En het overwinnen van uitdagingen en het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor succesvol ondernemerschap.

Kortom, coaches kunnen mensen helpen bij het bereiken van hun doelen en het ontwikkelen van hun potentieel op persoonlijk, professioneel en sportief gebied. Ze bieden ondersteuning, begeleiding en expertise om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren.

Bij ZYN word je wie je bent en dat doen we samen.

Maak je geen zorgen; want we gaan niet de Ventoux beklimmen. Nee, we gaan samen in de buurt wandelen en praten, of we luisteren naar klanken.
Deze middelen zorgen ervoor dat je van je hoofd weer terug gaat naar je lijf en je je eigen kracht weer gaat voelen.

Je hebt namelijk, net als iedereen, de kracht om zelf de oplossing te zijn van jouw probleem. En ik help je op pad. Op weg naar jezelf. Loop je mee?

Klankschalen geven

 •  betere doorbloeding van het lichaam
 • soepelere gewrichten en verstevigen het botweefsel
 • afvoer van de afvalstoffen
 • verbeterde nachtrust
 • verbeterde concentratie
 • geharmoniseerde ademhaling
 • innerlijke rust en een ontspanning gevoel
 • meer vitaliteit en energie
 • zowel geestelijk als lichamelijk ontspannen gevoel

Een klankschaalsessie is geschikt voor mensen die veel in hun hoofd zitten, gespannen zijn, het druk hebben, letterlijk en figuurlijk vastzitten of moeite hebben zich te concentreren.